toate categoriile

Acasă>Noutăţi>Noutăți companie

Cererea uriașă de artificii pe piața internă a dus la o mare creștere a producției

Odată cu apropierea Anului Nou Chinezesc, vânzările de artificii atinge momentul de vârf. Din ce în ce mai multe orașe au anunțat redeschis pentru vânzarea artificiilor după ce au fost închise câțiva ani, cererea de produse de artificii continuă să crească.

poza-1
poza-2

Cu toate acestea, producția se confruntă cu o mare provocare: fabricile nu au suficientă taxă de ridicare pentru a susține producția, ceea ce a dus la creșterea uriașă a prețului pentru acest material. În același timp, temperatura scăzută, vremea de ploaie și ninsoare încetinesc foarte mult producția. Putem vedea că angrosiştii de pe piaţa internă sunt atât de dornici să aprovizioneze fără grijă de preţ. Din nou, ne confruntăm cu creșterea costurilor pentru 2024.

4.1
poza-4

Producția fabricii este, de asemenea, în plină desfășurare, cu o creștere semnificativă a comenzilor întreprinderilor, iar diverși producători lucrează din greu pentru a produce și a expedia.

5.1
poza-6