toate categoriile

Acasă>Noutăţi>Noutăți companie

A început numărătoarea inversă pentru Sărbătoarea Anului Nou Chinezesc

Odată cu anunțul suspendării producției de către guvern în timpul Festivalului de primăvară, fabricile de producție de artificii au intrat într-o fază de numărătoare inversă. Toată producția de artificii își va încheia procesul de PULBERĂ pe 30 ianuarie 2024 la ora 17:00 și va opri toate celelalte procese la ora 19:00 pe 2 februarie.

111

2222

Comparativ cu anul trecut, fabricile se închid cu o săptămână mai devreme. Odată cu controlul guvernului asupra producției de artificii pentru a se asigura de siguranță, timpul de producție a artificiilor a fost foarte comprimat. Încetarea producției include evenimente naționale majore, conferințe locale, sărbători cu temperaturi ridicate, sărbători oficiale etc. Timpul normal de producție pentru un an este de numai 260 de zile.

3333

În același timp, creșterea intensă a vânzărilor pe piața internă a dus la dubla presiune asupra artificiilor de export, ducând la eliminarea treptată a multor produse cu valori de producție mai mici. Prețurile produselor cu timp lung de consum și procese complexe au început și ele să crească vertiginos.

4444

În ciuda faptului că se confruntă cu mulți factori externi necontrolați, compania noastră menține, de asemenea, o comunicare strânsă cu fabrica pentru a menține o aprovizionare stabilă cu produse. În cele din urmă, îi doresc fiecărui prieten un An Nou Chinezesc fericit!

图片6_副本

2024-01-26